Partners

In de advocatuur is het worden van partner voor velen een droom, het hoogst haalbare. Maar jij kunt nu mijn partner worden en mij steunen op weg naar Parijs. Wat ik ga doen in Parijs en hoe je mij kunt steunen lees je hier.  Op deze pagina kun je lezen wie mijn huidige partners zijn.

Ruim 4,5 jaar heb ik bij Victor Advocaten gewerkt voordat ik per 1 september 2019 heb besloten om mijn sportieve droom na te jagen. Met veel plezier heb ik bij dit kantoor gewerkt en ik kan het kantoor voor de volle 100% aanbevelen. Ik ben dan ook ontzettend trots dat Victor Advocaten zich voor het seizoen 2019-2020 zich als Partner aan mij heeft verbonden.

Sinds 1 mei 2019 word ik gesponsord door Saucony. Een bijzonder merk met een even bijzondere historie. Je kunt hier meer over lezen op hun website. Tijdens mijn trainingen en wedstrijden draag ik de kleding en schoenen van Saucony.  Met de steun van Saucony kan ik het uiterste van mezelf vragen in trainingen en wedstrijden.

Cateringservice Holterman is het bedrijf van mijn ouders en steunt mij op weg naar Parijs. Als koken een probleem is of indien je geen tijd hebt om te koken, dan zijn de warme en/of gekoelde maaltijden een perfect alternatief: elke dag vers bereid en gratis thuisbezorgd.

Victoria is een schoonmaakbedrijf met vestigingen in Alkmaar en Amsterdam. Victoria ondersteunt mij bij het najagen van mijn sportieve dromen richting Parijs in 2019 en 2020. Victoria benadert schoonmaak met volle toewijding, zoals ik mijn sport ook met volle toewijding benader. A perfect match!

Interesse?

Heb je interesse in een partnerschap met mij en wil je mij ondersteunen op weg naar Parijs? Neem gerust contact op, dan maken we een afspraak om samen te kijken naar de mogelijkheden.