Partners

In de advocatuur is het worden van partner voor velen een droom, het hoogst haalbare. Maar jij kunt nu mijn partner worden en mij steunen op weg naar Parijs. Wat ik ga doen in Parijs en hoe je mij kunt steunen lees je hier.  Op deze pagina kun je lezen wie mijn huidige partners zijn.

Sinds 1 mei 2019 word ik gesponsord door Saucony. Een bijzonder merk met een even bijzondere historie. Je kunt hier meer over lezen op hun website. Tijdens mijn trainingen en wedstrijden draag ik de kleding en schoenen van Saucony.  Met de steun van Saucony kan ik het uiterste van mezelf vragen in trainingen en wedstrijden.

Cateringservice Holterman is het bedrijf van mijn ouders en steunt mij op weg naar Parijs. Als koken een probleem is of indien je geen tijd hebt om te koken, dan zijn de warme en/of gekoelde maaltijden een perfect alternatief: elke dag vers bereid en gratis thuisbezorgd.

Interesse?

Heb je interesse in een partnership met mij en wil je mij ondersteunen op weg naar Parijs? Neem gerust contact op, dan maken we een afspraak om samen te kijken naar de mogelijkheden.