Partners

In de advocatuur is het worden van partner voor velen een droom, het hoogst haalbare. Maar jij kunt nu mijn partner worden en mij steunen op weg naar Parijs. Wat ik ga doen in Parijs en hoe je mij kunt steunen lees je hier.  Op deze pagina kun je lezen wie mijn huidige partners zijn.

Gouden Partners

ASICS is per 2022 mijn sponsor en voorziet mij van kleding en schoenen van de beste kwaliteit. Zo kan ik tijdens mijn trainingen en wedstrijden altijd over de beste spullen beschikken. Bovendien heeft ASICS als doel om mensen te motiveren om te gaan bewegen, zodat zij een gezond lichaam en gezonde geest kunnen bereiken. De visie van ASICS dat een gezonde geest en gezond lichaam bij elkaar horen, elkaar versterken, sluit perfect aan op mijn eigen visie. ‘An happy athlete is a fast athlete’!

DIMENSIO ondersteunt mij en Ronald (Schröer) financieel bij het verwezenlijken van onze sportieve dromen en doelen. Directeur van DIMENSIO, Caspar Jacobs, heeft in 1992 vanuit zijn eigen dromen het bedrijf opgericht en weet hoe belangrijk het is om te doen wat je leuk vindt. Bovendien is DIMENSIO in het jaar 2018 uitgeroepen tot vitaalste bedrijf van Flevoland. Omdat gezondheid het grootste goed van de mens is, willen ze bij DIMENSIO hun medewerkers zoveel mogelijk stimuleren om sportief en gezond te leven. De sponsoring van mij en Ronald sluit hier mooi op aan en kan hopelijk bijdragen aan het verder stimuleren van medewerkers bij DIMENSIO om een fitte leefstijl na te streven.

Bouwbedrijf Tervoort Egmond, Autobedrijf Kleverlaan uit Limmen, FDS Signmakers uit Warmenhuizen en NXT mobility hebben de krachten gebundeld om mij te ondersteunen bij het waarmaken van mijn Olympische droom. Sinds 1 maart 2021 rijd ik dan ook rond in een 100% elektrische Renault Zoë van Kleverlaan Lease. Voor het laden kan ik terecht bij Tervoort Egmond, zo’n 300 meter vanaf mijn woning, waar de 1.100 zonnepanelen op het bedrijfspand van Tervoort duurzame stroom produceren. De overige duurzame stroom kan ik in heel Europa laden met de laadpas van NXT, het onderdeel van GP Groot dat zich richt op duurzame mobiliteit. FDS Signmakers heeft ervoor gezorgd dat de auto een fantastische uitstraling heeft gekregen en Kleverlaan houdt de auto in topconditie.

De juiste sportvoeding voorafgaand, tijdens en na mijn trainingen en wedstrijden maken een belangrijk verschil voor mijn prestaties en herstel. Dankzij wielervoeding.nl heb ik altijd toegang tot de beste kwaliteit sportvoeding en de producten die op mij zijn afgestemd. Jij kunt ook met kortingscode “Jillholterman” met 10% korting op het gehele assortiment kennis maken met wielervoeding.nl!

Zilveren Partners

Tijdens mijn trainingen en wedstrijden word ik letterlijk ondersteund door de compressiekousen van STOX Energy socks. STOX Energy Socks zijn geavanceerde sokken die de bloedcirculatie in de benen stimuleren en zorgen voor maximale zuurstofcapaciteit van de spieren. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd, waardoor je je fitter en vitaler voelt!

Bronzen Partners

Interesse?

Heb je interesse in een partnerschap met mij en wil je mij ondersteunen op weg naar Parijs? Neem gerust contact op, dan maken we een afspraak om samen te kijken naar de mogelijkheden.