Partners

In de advocatuur is het worden van partner voor velen een droom, het hoogst haalbare. Maar jij kunt nu mijn partner worden en mij steunen op weg naar Tokio & Parijs. Wat ik ga doen in Tokio & Parijs en hoe je mij kunt steunen lees je hier.  Op deze pagina kun je lezen wie mijn huidige partners zijn.

Gouden Partners

The Dynamic Way is ontstaan vanuit de gedachte dat veel producten die in de technische groothandel beschikbaar waren mooier, slimmer of unieker konden. De wereld verandert elke dag razendsnel. In plaats van achter deze ontwikkelingen aan te lopen is The Dynamic Way het platform die deze ontwikkelingen naar je toebrengt. Vanaf 1 december 2020 zal het platform voor de “serieuzere doe-het-zelf-loodgieter online gaan. Tot die tijd kunnen professionals al gebruik maken van dit vernieuwende merk.

Bouwbedrijf Tervoort Egmond, Autobedrijf Kleverlaan uit Limmen, FDS Signmakers uit Warmenhuizen en NXT (het duurzame mobiliteitsconcept van GP Groot) hebben de krachten gebundeld om mij te ondersteunen bij het waarmaken van mijn Olympische droom. Sinds 1 maart 2021 rijd ik dan ook rond in een 100% elektrische Renault Zoë van Kleverlaan Lease. Voor het laden kan ikterecht bij Tervoort Egmond, zo’n 300 meter vanaf mijn woning, waar de 1.100 zonnepanelen op het bedrijfspand van Tervoort duurzame stroom produceren. De overige duurzame stroom kan ik in heel Europa laden met de laadpas van NXT, het onderdeel van GP Groot dat zich richt op duurzame mobiliteit. FDS Signmakers heeft ervoor gezorgd dat de auto een fantastische uitstraling heeft gekregen en Kleverlaan houdt de auto in topconditie.

Zilveren Partners

Cateringservice Holterman is het bedrijf van mijn ouders en steunt mij op weg naar Parijs. Als koken een probleem is of indien je geen tijd hebt om te koken, dan zijn de warme en/of gekoelde maaltijden een perfect alternatief: elke dag vers bereid en gratis thuisbezorgd.

HC Opleidingen is een opleidings- en adviesbureau voor het basisonderwijs. Het doel van de opleiding is om leerkrachten kennis te laten maken met de Dalton theorie en praktijk. Hierbij wordt een eigen visie op het Daltononderwijs gevormd en gebruik gemaakt van onderzoekend leren door het uitvoeren van een eigen actieonderzoek. Theorie en praktijk worden op deze manier met elkaar verbonden. 

Tijdens mijn trainingen en wedstrijden word ik letterlijk ondersteund door de compressiekousen van STOX Energy socks. STOX Energy Socks zijn geavanceerde sokken die de bloedcirculatie in de benen stimuleren en zorgen voor maximale zuurstofcapaciteit van de spieren. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd, waardoor je je fitter en vitaler voelt!

Victor Advocaten is een advocatenkantoor in Alkmaar dat zich richt op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Als voormalig werkgever van mij weten ze bij Victor Advocaten precies wat mij drijft en ondersteunen zij mij bij het behalen van mijn sportieve doelen. Victor Advocaten gaat tot het uiterste voor haar cliënten, net zoals ik dat in de sport doe.

Bronzen Partners

Interesse?

Heb je interesse in een partnerschap met mij en wil je mij ondersteunen op weg naar Parijs? Neem gerust contact op, dan maken we een afspraak om samen te kijken naar de mogelijkheden.