Partners

In de advocatuur is het worden van partner voor velen een droom, het hoogst haalbare. Maar jij kunt nu mijn partner worden en mij steunen op weg naar Parijs & Tokio. Wat ik ga doen in Parijs & Tokio en hoe je mij kunt steunen lees je hier.  Op deze pagina kun je lezen wie mijn huidige partners zijn.

Gouden Partners

The Dynamic Way is ontstaan vanuit de gedachte dat veel producten die in de technische groothandel beschikbaar waren mooier, slimmer of unieker konden. De wereld verandert elke dag razendsnel. In plaats van achter deze ontwikkelingen aan te lopen is The Dynamic Way het platform die deze ontwikkelingen naar je toebrengt. Vanaf 1 december 2020 zal het platform voor de “serieuzere doe-het-zelf-loodgieter online gaan. Tot die tijd kunnen professionals al gebruik maken van dit vernieuwende merk.

Sinds 1 mei 2019 word ik gesponsord door Saucony. Een bijzonder merk met een even bijzondere historie. Je kunt hier meer over lezen op hun website. Tijdens mijn trainingen en wedstrijden draag ik de kleding en schoenen van Saucony.  Met de steun van Saucony kan ik het uiterste van mezelf vragen in trainingen en wedstrijden.

Zilveren Partners

Cateringservice Holterman is het bedrijf van mijn ouders en steunt mij op weg naar Parijs. Als koken een probleem is of indien je geen tijd hebt om te koken, dan zijn de warme en/of gekoelde maaltijden een perfect alternatief: elke dag vers bereid en gratis thuisbezorgd.

HC Opleidingen is een opleidings- en adviesbureau voor het basisonderwijs. Het doel van de opleiding is om leerkrachten kennis te laten maken met de Dalton theorie en praktijk. Hierbij wordt een eigen visie op het Daltononderwijs gevormd en gebruik gemaakt van onderzoekend leren door het uitvoeren van een eigen actieonderzoek. Theorie en praktijk worden op deze manier met elkaar verbonden. 

Victoria is een schoonmaakbedrijf met vestigingen in Alkmaar en Amsterdam. Victoria ondersteunt mij bij het najagen van mijn sportieve dromen richting Parijs in 2019 en 2020. Victoria benadert schoonmaak met volle toewijding, zoals ik mijn sport ook met volle toewijding benader. A perfect match!

Victor Advocaten is een advocatenkantoor in Alkmaar dat zich richt op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Als voormalig werkgever van mij weten ze bij Victor Advocaten precies wat mij drijft en ondersteunen zij mij bij het behalen van mijn sportieve doelen. Victor Advocaten gaat tot het uiterste voor haar cliënten, net zoals ik dat in de sport doe.

Bronzen Partners

Interesse?

Heb je interesse in een partnerschap met mij en wil je mij ondersteunen op weg naar Parijs? Neem gerust contact op, dan maken we een afspraak om samen te kijken naar de mogelijkheden.