Een jaar fulltime atleet: de tijd vliegt + nieuwe shirtsponsor!

Foto: Erik van Leeuwen

Precies een jaar geleden heb ik mijn baan als advocaat opgezegd en gekozen voor de sport. Voor mijn gevoel is de tijd echt voorbij gevlogen. Het was voor mij een bijzonder jaar met vallen en opstaan, hoogtepunten en dieptepunten, maar vooral ontzettend leerzaam.

Voorafgaand aan dit hele avontuur had ik mijzelf een uitdagend doel gesteld: het Europees Kampioenschap halve marathon in Parijs dit jaar. Ik wist dat ik echt een nieuwe stap moest zetten om dit te halen en heb daar elke dag hard voor gewerkt. Het is natuurlijk een beetje dubbel dat ik mij ruimschoots heb gekwalificeerd voor dit EK en daarmee mijn eerste grote doel behaalde, maar dat het nu niet doorgaat. Toch is vooral trots hetgeen dat mij bij overheerst. Want de stap die ik heb gezet door mij fulltime op het lopen te richten is er eentje om van te dromen.

Ik heb niet alleen mezelf verbaasd het afgelopen jaar, maar door mijn prestatie op de halve marathon heb ik mezelf ook laten zien hoe ver ik kan komen als ik iets echt graag wil. Daarnaast heb ik geleerd dat het uitspreken van stoutmoedige dromen mij juist kunnen motiveren om net dat stapje extra te doen.

Toch was dit allemaal niet mogelijk geweest zonder de steun van mijn familie, vrienden en sponsoren. In het bijzonder wil ik in deze blog Victor Advocaten bedanken voor de financiële steun die zij mij dit jaar hebben geboden. Dit heeft er voor gezorgd dat ik het afgelopen jaar een “springplank” heb kunnen creëren zodat ik de komende jaren stappen kan blijven zetten.

Ik ben verheugd om te vermelden dat ik per vandaag een nieuwe shirtsponsor heb die het stokje van Victor Advocaten het komende jaar gaat overnemen: The Dynamic Way.

The Dynamic Way shirtsponsor 2020-2021

Het komende seizoen zal The Dynamic Way mijn nieuwe shirtsponsor zijn. Een mooi moment voor de lezers om kennis te maken met het bedrijf en de visie daarachter. Vandaar dat ik hieronder wederom een editie van “Sponsor aan het woord” heb ingevoegd met ditmaal Sjors Verploegen en Marcel Wijnstekers van The Dynamic Way.

Hoe zouden jullie The Dynamic Way omschrijven? 
We zijn een jong en Dynamisch merk die de zaken net even anders doen. Namelijk THE DYNAMIC WAY. The Dynamic Way is ontstaan vanuit de gedachte dat veel producten die wij in de technische groothandel voor loodgieters inkochten mooier, slimmer of unieker konden. De wereld verandert elke dag razendsnel. In plaats van achter deze ontwikkelingen aan te lopen hebben we besloten om zelf deze ontwikkelingen teweeg te brengen.

Echter zaten de bestaande merken hier niet op te wachten. Daarom zijn wij met een eigen designerteam en installateurs aan de slag gegaan bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Op die manier hebben wij een lijn producten ontwikkeld die voor de consument mooier zijn en voor de installateur net even slimmer.

Wat is jullie relatie met Jill en wat heeft jullie doen besluiten om haar te gaan sponsoren?  

We kennen Jill vanuit haar vorige beroep (advocaat) en hebben altijd een leuke klik met haar (gehad). Haar ambities passen perfect bij ons merk omdat zij vanuit de sport ook altijd slimmer en sneller wil presteren. Kortom: The Dynamic Way.

Lopen jullie zelf ook hard? Zo ja, wat vind je daar zo leuk aan?

Ja, we lopen allebei voor ons plezier. Het is heerlijk om lekker buiten te zijn. Ook de sfeer rondom wedstrijden en jezelf blijven uitdagen vinden we gaaf!

Wat willen jullie de lezers van Jill haar website graag meegeven?

Doe de dingen net even anders, ofwel doe het The Dynamic Way 🙂 En laten we Jill met zijn allen supporten, zodat zij haar doelen kan behalen.

1 thought on “Een jaar fulltime atleet: de tijd vliegt + nieuwe shirtsponsor!

  1. Hoi Jill, wat geweldig dat het zo goed gaat. Ik zag je vorige week met je crosstrainer op wielen bij Schoorl heel veel trainingsplezier hebben, leuke afwisseling! Geniet van je ingeslagen weg en heel veel succes gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *