Saucony nieuwe kledingsponsor

Met veel trots kan ik bekendmaken dat vanaf vandaag Saucony mijn nieuwe kleding- en schoenensponsor is. Saucony zal mij voorzien van mijn training- en wedstrijdschoenen en de benodigde kleding.

Saucony is opgericht in 1898, twee jaar na de eerste Olympische Spelen en slechts 1 jaar na de eerste marathon van Boston. Hardlopen zit dan ook in het DNA van Saucony, net als bij mij. Bovendien brengt Saucony wetenschap naar de sport. Zo is er een special innovation lab in Amerika waar Saucony onderzoek doet naar verbetering van haar producten.

Niet alleen gebruikt Saucony wetenschap om haar producten te verbeteren, maar zij betrekt ook haar atleten rechtstreeks bij de ontwikkeling en verbetering van producten.

Saucony ondersteunt wereldwijd topatleten. Op de website van Saucony kun je hierover lezen: “Wij sponsoren en ondersteunen atleten die concurreren op het hoogste niveau om zo continu grenzen te verleggen om betere technologie en hoogwaardigere schoenen en kleding te ontwikkelen.”

Saucony ondersteunt onder andere een van mijn idolen Molly Huddle. Het is inspirerend dat ik vanaf vandaag verbonden zal zijn aan hetzelfde merk als zij. Wie weet ga ik wel net zo hard lopen als zij ;-).

Ik ben zeer dankbaar voor de steun die ik de afgelopen anderhalf jaar heb gekregen van Mizuno. Tegelijkertijd kijk ik enorm uit naar de nieuwe samenwerking die ik met Saucony ben aangegaan. Op naar mooie resultaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *