Supportersteam groeit!

Vanaf heden mag ik weer vier (!) nieuwe supporters aan mijn team toevoegen. Hieronder lees je welke bedrijven mij gaan steunen en wat zij doen.

Clif Bar & Nuun

Vanaf heden zal ik gaan samenwerken met Clif Bar en Nuun. Zij zullen mij ondersteunen door middel van sportvoeding en sportdrank. Beide merken leveren producten die zijn gemaakt van veganistische en biologische ingrediënten, en daar word ik blij van!

Clif Bar levert herstelvoeding en energygels die ik tijdens en na mijn training kan gebruiken om mijn prestaties te optimaliseren. Mijn favoriet tot nu toe is de Builderbar: een lekkere eiwitreep die ik goed kan gebruiken na een intensieve tempotraining of krachttraining.

De drinktabletten van Nuun bevatten electrolyten en mineralen en zijn ideaal om te gebruiken tijdens mijn trainingen. Daarmee voorkom je dehydratie met een frisse dorstlesser.

Sports Perfomance & Thermo4U

Sports Performance & Thermo4U zullen mij gaan ondersteunen door middel van persoonlijke begeleiding bij mijn krachttraining én blessurepreventie.

Ik zal personal training krijgen bij Sports Performance, waarbij mijn krachttraining zal worden afgestemd op mijn individuele techniek en schema.

Daarnaast zal ik voorafgaand aan de trainingen gebruik kunnen maken van de unieke warmtecamera van Thermo4U. Met deze camera kunnen blessures in een vroegtijdig stadium worden opgespoord. Mijn persoonlijke krachttraining kan daar vervolgens weer op worden afgestemd. Op die manier kan ik steeds sterker en belastbaarder worden en dus harder lopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *