Victor Advocaten nieuwe sponsor!

Vandaag is mijn laatste werkdag bij Victor Advocaten. Vanaf vandaag leg ik mijn toga neer en ga ik mijn sportieve dromen najagen. Een spannende keuze, maar leuk-spannend.

Ruim 4,5 jaar heb ik bij Victor Advocaten gewerkt, waarvan vier jaar als advocaat. Ik heb het daar ontzettend naar mijn zin gehad met leuke collega’s. Ik heb zo bizar veel geleerd in de afgelopen jaren, dat ik mij besef dat de universiteit je slechts voorbereidt op een fractie van wat je moet kunnen en weten. Ik ben dan ook dankbaar voor de kansen die mij bij Victor Advocaten zijn geboden en de bijdrage die het kantoor heeft gehad aan mijn ontwikkeling.

Nu het tijd is voor een nieuwe uitdaging betekent dit gelukkig niet dat we elkaar helemaal loslaten. Victor Advocaten zal namelijk vanaf 1 september 2019 mij ondersteunen als sponsor op weg naar het verwezenlijken van mijn dromen. Hoe gaaf is dat!

Victor Advocaten is een ambitieus kantoor in Alkmaar met diverse specialisaties. Wil je meer over het kantoor en de mensen lezen? Neem dan een kijkje op de website.

1 thought on “Victor Advocaten nieuwe sponsor!

  1. Fantastisch om bij zo’n bedrijf te mogen werken , te mogen stoppen en dan sportief verder te mogen gaan met hen als sponsor DUS NU WAAR MAKEN JILL ‍♀️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *