update: winnaar tickets voor het EK Cross

Foto: Bjorn Paree

Aankomende zondag is het zo ver: Het EK Cross in Tilburg. Meer dan 500 atleten uit 38 landen zullen gaan strijden om de medailles, waaronder Nederland! Ik zal starten tussen het vrouwengeweld op de lange cross om 13:35 uur. Wil je TeamNL komen aanmoedigen in eigen land, maar heb je nog geen kaartjes? Dan is dit je kans!

Ik verloot namelijk twee kaartjes. Wees er snel bij: meedoen kan tot aankomende woensdag 20:30 uur. (deze actie is verlopen, scroll naar beneden voor de uitslag)

Vul onderstaand formulier in en like mijn bericht over deze winactie op 1 van mijn social media kanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn). Wie weet ben jij de gelukkige die twee tickets wint voor het EK cross.

Ik zal de winnaar donderdagochtend bekend maken op mijn website, dus houd deze in de gaten! Kun je niet wachten? Koop dan je tickets op tilburg2018.nl

P.S. Nu je toch op mijn website bent, kijk gerust even rond ;-).

Update: en de winnaar is…

Frank Haze van harte gefeliciteerd! De tickets worden naar je gemaild. Heb je niet gewonnen maar wil je er wel graag bij zijn? Koop dan snel je tickets via www.tilburg2018.nl. Tot zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *