2019: een jaar met ups & downs

De laatste dag van het jaar is aangebroken. Vanavond om 00:00 “knallen” we het nieuwe decennium in, vol goede moed. De laatste avond van het jaar betekent voor veel mensen dat zij terugkijken op wat zij het afgelopen jaar bereikt hebben, of wat zij hebben doorstaan en hoe zij het jaar hebben beleefd. Daarnaast worden goede voornemens uitgesproken en vooruitgekeken op het jaar dat komen gaat. Dat is voor mij niet anders

Terugblik 2019

Het afgelopen jaar was een jaar met ups and downs. Het jaar begon met een “valse start” in de vorm van een knieblessure en gevolgd door gezondheidsproblemen. Ik zal niet ontkennen dat dit moeilijk voor mij is geweest. Het was soms best stressvol omdat niet helemaal duidelijk was wat de oorzaak van mijn enorme vermoeidheid en duizeligheid was. Gelukkig werd dit uiteindelijk opgelost en kon ik mijn trainingen weer hervatten.

Rond de maand juli begon het hardlopen weer als hardlopen te voelen en kon ik gestaag de trainingen weer uitbreiden. Ik deed zelfs een aantal baanwedstrijden, waarbij de ene wat beter ging dan de andere.

Per 1 september van dit jaar is natuurlijk de grote stap gezet om te stoppen met werken en mij volledig op het hardlopen te richten. Vanaf dat moment merkte ik ook echt een omslagpunt in de trainingen en maakte ik super grote stappen. De wedstrijden gingen per keer beter en ik kon zelfs nog het jaar afsluiten met twee persoonlijke records (15km en halve marathon).

Dit alles zou niet mogelijk zijn geweest zonder de steun van mijn trouwe sponsoren en supporters. Ik wil hen nadrukkelijk bedanken voor de steun in 2019 en ik hoop dat ik in het komende jaar weer op jullie steun kan rekenen!

Mijn weg naar Parijs wordt mede mogelijk gemaakt door mijn sponsoren en supporters

Doelen en goede voornemens

Take me to Paris

Voor het jaar 2020 heb ik mijzelf een belangrijk doel gesteld: kwalificeren voor het Europees Kampioenschap in Parijs. Dit is een uitdagend doel en geen gemakkelijke opgave, maar ik liet de afgelopen tijd al in trainingen en wedstrijden zien dat het wel mogelijk is. Mijn goede voornemen is dan ook om elke dag het maximale er uit te halen om dit droomdoel te verwezenlijken. Wil je mij hierbij steunen? Dat kan door middel van een donatie of via sponsoring. Wil je mijn sponsor zijn in het jaar 2020? Neem dan contact met mij op! Wil je een eenmalige donatie doen? Klik dan hier.

Zoals je kunt lezen is het dus ook voor mij niet vanzelfsprekend dat hardlopen “vanzelf” gaat. Geef dus niet op het komende jaar als het in het begin nog moeizaam gaat, uiteindelijk zul je progressie merken!

Ik wil iedereen het allerbeste wensen voor het komende jaar. Dat dromen mogen uitkomen en doelen worden behaald, maar bovenal wens ik iedereen een gezond en gelukkig 2020!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *